T-shirt ontwerpen? Ontwerp jouw shirt bij de #1 | Omnishirt (2024)

Door zelf je T-shirt te ontwerpen, ben je er zeker van dat jouw T-shirt volledig uniek en persoonlijk is. Op onze website kun je volledig creatief aan de slag gaan en alles naar jouw smaak maken. Of je nu van een strakke simplistisch designs houdt, gekke kleuren of van een T-shirt met vele printjes, het is allemaal aan jou. Een t-shirt ontwerpen doe je makkelijk en snel bij Omnishirt.nl!

Een T-shirt ontwerpen en als cadeau geven is natuurlijk ook altijd een leuk idee. Of voor groepsactiviteiten waar je als één groep een eenheid wilt uitstralen. Met ons ruime assortiment, simpele ontwerptool en uitstekende service heb jij je unieke ontworpen T-shirt snel in huis.

T-shirt ontwerpen, hoe gaat dat?

Voor een T-shirt ontwerpen hoef je tegenwoordig geen design guru meer te zijn. Geen gehannes met ingewikkelde software, resoluties en bestandsformaten. Op onze website vind je namelijk een simpele en intuïtieve tool voor shirts ontwerpen. Kies simpelweg uit ons assortiment het T-shirt dat jij wilt pimpen, geef je creatieve geest de ruimte met onze ontwerptool en kies vervolgens de gewenste maat. Na een klik op de bestelknop heb jij je T-shirt binnen een paar dagen binnen.

Onze ontwerptool biedt vele design mogelijkheden en opties. Zo kan je kiezen voor een grappige tekst, leuke foto, of een unieke print. We bieden allerlei keuzes op het gebied van bekende teksten, beroemde foto’s of grappige oneliners. Ook kan je je eigen foto uploaden en kiezen uit verschillende bijzondere lettertypes. Zo kan je er voor kiezen om de letters in 3D-vormen te printen, zodat je een leuk effect krijgt. Om je alvast wat inspiratie te geven hebben we een instructievideo gemaakt die jou in een paar stappen laat zien hoe jij online je T-shirt kan ontwerpen.

Welk T-shirt moet je kiezen?

Voor een T-shirt ontwerpen heb je natuurlijk een goed T-shirt nodig. We hebben een ruim assortiment aan T-shirts die je kan laten bedrukken. Kies het model, de juiste maat, de kleur die perfect bij jouw past en ga aan de slag. Bekijk alvast de heren-, dames- en kidscollectie voor alle mogelijkheden. Bij bestelling van meer dan 10 producten bieden we kwantumkorting aan en deze korting loopt flink op. Elke combinatie van producten is hierbij mogelijk.

T-shirt ontwerpen voor grotere groepen

We noemden het net al even: als je bij Omnishirt grotere aantallen bestelt, dan profiteer je van een kwantumkorting op het totale bestelbedrag. De korting begint te tellen vanaf een bestelling van 10 stuks. Dan krijg je 10% korting op je bestelling. Hoe meer shirts je bestelt, hoe hoger de korting wordt. De korting kan oplopen tot wel 40%!

Wil je dus shirts ontwerpen voor je personeel, (voetbal)team, vriendengroep of vrijgezellenfeest? Plaats dan je bestelling bij Omnishirt en profiteer van de scherpste prijzen!

Hoge kwaliteit

Misschien ben je bang dat als je t-shirts ontwerpt de kwaliteit tegen zal vallen. We kunnen je ervan verzekeren dat dit bij ons niet het geval is. De shirts die wij verkopen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen goed tegen een stootje. Daarbij maken we gebruik van de beste druktechnieken waardoor je ontwerp nog heel lang mooi blijft. Dat is belangrijk als je een shirt ontwerpt als cadeau of voor bijvoorbeeld een weekendje weg. De ontvanger kan het shirt dan nog jarenlang dragen en steeds weer herinnerd worden aan die ene bijzondere gebeurtenis.

Klaar met het shirt ontwerpen?

Bij Omnishirt bieden we volledige vrijheid voor jouw design. Zo weet jij zeker dat het T-shirt helemaal bij jouw past en kan je stoppen met zoeken naar dat ene perfect T-shirt die je maar niet kan vinden. Al onze T-shirts zijn van topkwaliteit en onze hoogwaardige drukmethodes zorgen voor een langdurig kleurresultaat. Na jouw bestelling gaan wij direct aan de slag en zorgen we ervoor dat je het T-shirt binnen een paar dagen in huis hebt.

Wil je na het T shirt ontwerpen je shirt ook bedrukken? Dit kan via de T-shirt bedrukken pagina. Naast T-shirts bieden we bij Omnishirt nog heel veel andere soorten producten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook een hoodie bedrukken. Kijk gerust verder op de website voor de mogelijkheden die Omnishirt biedt. De keuze is reuze!

T-shirt ontwerpen? Ontwerp jouw shirt bij de #1 | Omnishirt (1)

Op vakantie met vriendinnen? Ontwerp een t-shirt!

Heb je een vakantie gepland met vriendinnen? Dan hebben we een aantal tips voor je! Lees snel dit artikel om je voor te bereiden. We hebben ook leuke ideeën voor een groepsshirt. Klik snel verder!

Vriendinnen t-shirt ontwerpen

T-shirt ontwerpen? Ontwerp jouw shirt bij de #1 | Omnishirt (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated:

Views: 5794

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.